הסרת ערכי מילוי אוטומטי מ- Google Chrome

ל- Google Chrome יש תכונה שיכולה למלא טפסים באופן אוטומטי עם המידע השמור. המידע יכול להיות כתובת ה- URL, שם המשתמש, הכתובות, הסיסמאות או כל פרטי תשלום. כאשר המשתמש מזין מידע חדש בצורה של גוגל כרום, לפעמים הוא מבקש את רשות המשתמש אם הוא רוצה לשמור את המידע הזה. עם זאת, המידע לא יכול להיות מתאים למספר משתמשים וחלקם ירצו להסיר את ערכי המילוי האוטומטי מ- Google Chrome. במאמר זה נראה לכם את ההגדרות ב- Google Chrome בהן תוכלו למחוק / להסיר את המידע על מילוי אוטומטי מ- Google Chrome.

הסרת הערכים הספציפיים למילוי אוטומטי מ- Google Chrome

שיטה זו נועדה להסרת ערכי המילוי האוטומטי הספציפיים במנוע חיפוש או אתר ספציפי. גוגל שומרת בעיקר מילות מפתח וקישורים שחיפשו בגוגל, כך שמשתמשים יוכלו למצוא אותם בקלות כדי לגשת אליהם שוב. ישנם גם אתרים השומרים את הסיסמאות ואת שם המשתמש, ולאחר מכן מציעים אותם למשתמשים בעת ניסיון להיכנס שוב. כך שתוכל להסיר כמה רשומות מילוי אוטומטי ספציפיות ולא את כל הערכים למילוי אוטומטי על ידי ביצוע השלבים הבאים:

  1. פתח את דפדפן Google Chrome ולחץ על סרגל החיפוש . עכשיו נסה להקליד משהו ולבדוק את ההצעות למילוי אוטומטי המופיעות למטה.
  2. עבור למילוי אוטומטי זה באמצעות מקשי החצים. כעת לחץ יחד על מקשי Shift + Del כדי להסיר את ערך המילוי האוטומטי. אם אין מקש Delete במקלדת, נסה את מקשי Shift + Backspace .

    הערה : אם אתה משתמש במקלדת מחשב נייד, נסה את מקשי Shift + Fn + Del (backspace).

  3. אתה יכול לעשות זאת בתיבת הטקסט המציגה את ערך המילוי האוטומטי עבורה.

הסרת כל ערכי המילוי האוטומטי מ- Google Chrome

ל- Google Chrome יש תכונה לניקוי כל נתוני המטמון מהדפדפן. על ידי הסרת נתוני המטמון, זה מסיר את ההיסטוריה ואת המידע השמור ביותר בדפדפן. תוכל גם לבחור באפשרות מילוי אוטומטי בעת הסרת נתוני המטמון מ- Google Chrome על ידי ביצוע השלבים הבאים:

  1. פתח את דפדפן Google Chrome ולחץ על כפתור התפריט בפינה השמאלית העליונה. בחר כלים נוספים ובחר נקה נתוני גלישה .
  2. לחץ על הכרטיסייה מתקדם בניקוי נתוני גלישה. כעת בחר בטווח הזמן ולאחר מכן בדוק את האפשרות נתוני טופס מילוי אוטומטי .
  3. לחץ על כפתור נקה נתונים כדי להסיר את כל ערכי המילוי האוטומטי מהדפדפן.

הסרת סיסמאות המילוי האוטומטי מ- Google Chrome

מרבית אתרי האינטרנט שומרים סיסמאות למשתמשים כדי שיוכלו להתחבר בקלות מבלי להזין את הסיסמה. עבור סיסמאות, Google Chrome מבקש בעיקר את רשות המשתמשים אם הם רוצים לשמור את הסיסמאות שלהם בדפדפן או לא. תוכל גם להציג את הסיסמאות השמורות בדפדפן שלך. בצע את השלבים הבאים כדי להסיר את הסיסמאות השמורות ב- Google Chrome:

  1. פתח את דפדפן Chrome שלך ולחץ על סמל התפריט בפינה השמאלית העליונה. בחר באפשרות הגדרות ברשימה.
  2. גלול למטה לקטע מילוי אוטומטי ולחץ על אפשרות הסיסמאות .

    הערה : ניתן גם להסיר תשלומים שמורים וכתובת מידע שממלא אוטומטית.

  3. לחץ על תפריט שלוש הנקודות מול הסיסמה הספציפית ובחר באפשרות הסר .
  4. פעולה זו תסיר את הסיסמה השמורה ובפעם הבאה היא לא תמלא אוטומטית כשתנסה להתחבר.
תגים כרום